Din foretrukne partner?

I 2009 ble Grønn Jobb stiftet og fungerte som en kursleverandør innen nettbasert HMS-opplæring for ledere. Etter stor etterspørsel utviklet vi også egne systemer for å forenkle praksisarbeidet i Internkontroll for bedrifter.

Gjør HMS enkelt

I dag har Grønn Jobb lenge stått bak budskapet «Gjør HMS enkelt.» Vi gjør fortsatt HMS enkelt. Faktisk enklere enn noen gang før, men nå har vi beveget oss litt mer utenfor HMS-faget og utviklet oss på bransje- og personalløsninger.

 

Det er kundene som har formet produktgrunnlaget til Grønn Jobb.

Vi har utviklet det kunder etterspør og slik de selv ønsker – deretter har det blitt et produkt vi kan levere til flere.

Hva er nå en sammensatt beskrivelse av hva vi leverer og hva vi står for?

Grønn Jobb er nå en breddeleverandør for generelle og spesifikke bransjer. Våre løsninger fungerer både som et godt verktøy for små og mellomstore bedrifter som ikke har store ressurser til kontorarbeid og oppfølging av denne typen dokumentering, og for større selskaper og konserner som trenger et oversiktlig og brukervennlig fellessystem.

01100706 - 067

Vi gjør det enkelt å gjøre de lovpålagte administrative oppgavene i bedriften.

Vi har nettbaserte verktøy som er tilpasset dagens Daglig leder uansett bransje. Vi har modernisert rutinene ved å lage brukervennlige systemer og app’er som gjør arbeidet raskt, produktivt og effektivt. I tillegg har vi tilpassede verktøy for Byggebransjen, Matbransjen, tjenester for Renholdsbransjen og tilgang til BHT.

Vi ønsker å være en del av bedriftens hverdag som forenkler arbeid i områdene HMS, Personal og Ledelse.

01100706 - 171

Vi ønsker å være din foretrukne partner når det kommer til HMS, personal og ledelse. Derfor har vi også økt vårt fokus på oppfølging, service og bistand for våre kunder. Hver eneste kunde får sin egen kontaktpersoner som behandler produkter, bistand og gjennomgang.

I kompliserte fag som HMS, bedriftsadministrering og personaloppfølging gir vi deg det du trenger, ved hjelp av brukervennlige og intuitive løsninger.

Vi jobber med deg og er på flere måter en del av bedriften.

Lagbilde - Grønn Jobb september 2015