sykefraværsregistrering

Sett opp HMS-systemet

Det nettbaserte HMS-systemet fra Grønn Jobb er 80 % ferdig satt opp. Du trenger bare å tilpasse det til din bedrift. Nedenfor følger en enkel oppskrift på hvordan du kan komme i gang med HMS-arbeidet i bedriften din.

Les mer

sykefravaer

App for sykefravær

I løpet av kort tid lanseres Grønn Jobb sykefravær. Appen som gjør det enkelt å følge opp den syke medarbeideren på en omtenksom og korrekt måte. Appen er 100 % integrert med HMS-systemet til Grønn Jobb. Slik at man kan velge hvor man vil administrere sykefraværet. På PC, nettbrett eller mobiltelefon.

Les mer

timereg

App for timeregistrering

Grønn Jobb lanserer snart modulen «Timeregistrering». Med denne modulen kan ansatte selv registrere timer. Deretter kan daglig leder eller nærmeste overordnede godkjenne timene, for eksempel ved månedslutt. «Timeregistrering» er for alle bransjer, og for bygg- og anleggsbransjen kan man registrere timer på enkeltprosjekter. I løpet av kort tid lanserer vi app-en som lar deg gjøre dette via mobiltelefonen. Registrering av arbeidstid er lovpålagt. I tillegg kan det være svært lønnsomt.

Smilefjes

Smilefjesordning

Fra 1. januar 2016 innførte Mattilsynet den såkalte «smilefjesordningen» for alle serveringssteder. Hensikten er å avsløre serveringsteder som har mangler i forhold til hygiene, rengjøring og vedlikehold. Etter tilsynet vil serveringstedet motta et tilsynsresultat. Det skal henges opp på et godt synlig sted ved inngangsdøren. Les mer

Lagbilde - Grønn Jobb september 2015 copy

Din foretrukne partner?

I 2009 ble Grønn Jobb stiftet og fungerte som en kursleverandør innen nettbasert HMS-opplæring for ledere. Etter stor etterspørsel utviklet vi også egne systemer for å forenkle praksisarbeidet i Internkontroll for bedrifter.

Gjør HMS enkelt

Les mer

happy_businessman_laptop

Bruke HMS-systemet

Her kan du se en kort gjennomgang av det populære nettbaserte HMS-systemet til Grønn Jobb. Under finner du klipp for de spesielle funksjonene. Les mer

iStock_000005221248_Small

Lokal godkjenning opphører

iStock_000005221248_Small

Lokal godkjenning for ansvarsrett opphører 1. januar 2016. Fra nyttår skal foretakene i stedet sende en erklæring til kommunen om at de påtar seg ansvar i byggesaken. Samtidig skal den sentrale godkjenningsordningen styrkes.

Les mer

NFQXL48U22

Hva er pålagt for min bransje?

Hvilke tjenester og tiltak er pålagt for akkurat min bransje? Mange stiller seg selv dette spørsmålet lenge etter at de har etablert og startet bedriften, og her er oversikten. Les mer

Sarpsborg

Hva er Internkontroll?

Dagens bedrifter, uavhengig om det er en godt erfaren byggbedrift eller en nyåpnet frisørsalong, får stadig høre at det er en plikt til Internkontroll – Hva betyr dette?

Les mer

115H

Hva skjer hvis jeg får Tilsyn? (VIDEO)

Hver dag er Arbeidstilsynet på besøk hos norske bedrifter enten det er tilfeldige tilsyn eller etter tips fra kunder, ansatte eller andre. Hva skjer hvis Arbeidstilsynet dukker opp hos deg?

Les mer