Kurs  3- Grønn Jobb-1

Selskapene

Vår historie og hva vi driver med.

Selskapene Grønn Jobb og Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste ble stiftet for over 10 år siden. I dag er vi ca. 50 ansatte, bestående av erfarne selgere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere, fagpersoner, legepersonell og kreative sjeler, som sammen jobber mot målet om å være en foretrukken og landsdekkende totalleverandør innen HMS, HR og BHT.

Kurs  3- Grønn Jobb-1


Dette gjør vi ved å utvikle og levere nettbaserte systemer og applikasjoner, og ikke minst tilby kurs og bedriftshelsetjeneste, til det norske bedriftsmarkedet.

Kurs på desktop

 

I tillegg har vi også startet selskapet Jyb – en markedsplass for bedrifter og jobbsøkere, og etablert IT-selskapet LYON Future. Med disse forretningsområdene står vi godt rustet for å nå de målsetninger og ambisjoner som er satt for fremtiden.

 

Visjon

Vår fremgangsmåte som leverandør og arbeidsgiver.

 

Bevare en fremoverlent kultur hvor vi utfordrer markedet, former vår egen unike arbeidsplass og sikter høyere hver dag. Med utgangspunkt i kompetanse og kvalitet leverer vi innovative løsninger som forbedrer hverdagen til bedrifter overalt. Vi har en folkelig kommunikasjon med alle våre kunder, og spør oss alltid om hvordan vi kan gi det lille ekstra.

Peter - Webinar Banner 1

 

   Utfordre            Enklere           Folkelige 

  Utfordre    |    Forbedre   |    Folkelig

Skilt ute 10

Kultur

Grønn Jobb som arbeidsgiver og arbeidsplass.

 


Grønn Jobb er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger, og jobber derfor med kulturbygging i form av bl.a. sosiale og lærerike samlinger og arrangementer.

Vi vektlegger også anerkjennelse av godt arbeid, og arrangerer derfor en årlig galla med bl.a. prisutdelinger, underholdning og presentasjoner for ansatte og bekjente.

Grønn Jobb Events 2

Fordeler

Ha det best både på og etter jobb.


Vi vil at alle som jobber i Grønn Jobb skal være friske og raske, så i tillegg til en litt bedre pensjonsordning får alle ansatte også tilbud om gratis medlemskap på SATS - rett over veien.

Fordeler - Grønn Jobb 2

Kontorer

DV45 – Dikeveien 45

Kontor ute 3

Vi har akkurat samlokalisert alle våre avdelinger og kolleger i et splitter nytt bygg . Våre nye lokaler er på over 1.500 m2 og
representerer våre ambisjoner, visjoner, verdier og kultur.

sofalounge 2


Lokalene bærer preg av modernitet og lekenhet, samt utfordrer det «tradisjonelle kontoret». I disse lokalene formes fremtiden, utfordres markeder, forbedres produkter og tjenester og kolleger har det veldig, veldig bra.

Med oss på reisen har vi plass til mange flere!

Samlebilde-nye kontorer-liten-versjon

Vi har ingen ledige stillinger for øyeblikket

 

Noen av våre fagområder

Salg og salgsledelse  |  Kundeservice og administrasjon  |  Markedsføring  |  Prosjektledelse  |  HR-arbeide  |  Systemutvikling  |  Fagarbeider (HMS, HR og BHT)  |  Helsefag mm.

 

Se noen av våre ansatte her

 

Send oss en åpen søknad

Vi er alltid interessert i å høre fra potensielle medarbeidere. Send oss en åpen søknad.