Grønn Jobb

Selskapene

Vår historie og hva vi driver med.

Selskapene Grønn Jobb og Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste ble stiftet for over 10 år siden. Vi har valgt Grønn fordi vi skal hjelpe våre kunder med å vokse – i tillegg til å skape et godt, trygt og effektivt arbeidsmiljø.

Vi er i dag 55 ansatte, fordelt på dyktige team innen fagrådgivere, salg, markedsføring, kundepleie, produktutvikling og forretningsutvikling.

I Grønn Jobb har vi som mål å være den mest foretrukne bedriftshelsetjenesten, kompetanseplattformen og programvareleverandøren innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse. Våre kunder består av tusenvis av små og mellomstore bedrifter over hele Norge. 


Dette gjør vi ved å utvikle og levere nettbaserte systemer og applikasjoner, digital opplæring, og ikke minst tilby bedriftshelsetjeneste, til det norske bedriftsmarkedet.

Linda Bakgrunn


Vårt mål er å levere produkter, tjenester og innhold som gjør arbeid innen HMS og arbeidsmiljø mer forståelig, personlig og praktisk.

210310-stockfoto-internkontroll-vernerunde-internkontroll-hms-gul-vest-kartlegging-risikovurdering-22

 

Visjon

Vår fremgangsmåte som leverandør og arbeidsgiver.

 

Vi ønsker å bevare en fremoverlent kultur hvor vi utfordrer markedet, former vår egen unike arbeidsplass og sikter høyere hver dag.

 

 

Vi ønsker å gjøre HMS og arbeidsmiljø forståelig for alle våre kunder – for både ledere og ansatte. Derfor produserer vi faglige og praktiske webinarer, ressurser og innhold.

201005_stockfoto_bht_utviklere_kantine (6 of 8)

Vi jobber for å være en moderne og innovativ leverandør som tilpasser oss og er glad i endringer. Vi fokuserer på brukervennlighet, kvalitet og kompetanse. 

201005_stockfoto_bht_utviklere_kantine (4 of 8)

Grønn Jobb Fasade

Kultur

Grønn Jobb som arbeidsgiver og arbeidsplass.

Grønn Jobb er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger, og jobber derfor med kulturbygging i form av bl.a. sosiale og lærerike samlinger og arrangementer.


Vi vektlegger også anerkjennelse av godt arbeid, og arrangerer derfor en årlig galla med bl.a. prisutdelinger, underholdning og presentasjoner for ansatte og bekjente.

 

YouTube   Facebook   Instagram   Linkedin  

 

Grønn Jobb Events 2

Fordeler

Ha det best både på og etter jobb.

201016_stockfoto_salg-14

Vi vil at alle som jobber i Grønn Jobb skal være friske og raske, så i tillegg til en litt bedre pensjonsordning får alle ansatte også tilbud om gratis treningsmedlemskap der du trener.

Fordeler - Grønn Jobb 2

 

 

Kontorer

DV45 – Dikeveien 45

200910_stockfoto_fasade og biler-1_grønn jobb_branding

Vi har akkurat samlokalisert alle våre avdelinger og kolleger i et splitter nytt bygg . Våre nye lokaler er på over 1.500 m2 og
representerer våre ambisjoner, visjoner, verdier og kultur.

201005_stockfoto_bht_utviklere_kantine (8 of 8)


Lokalene bærer preg av modernitet og lekenhet, samt utfordrer det «tradisjonelle kontoret».


201016_stockfoto_salg-15


I disse lokalene formes fremtiden, utfordres markeder, forbedres produkter og tjenester og kolleger har det veldig, veldig bra.

Med oss på reisen har vi plass til mange flere!

Samlebilde-nye kontorer-liten-versjon

Ledige stillinger

Trainee / B2B-salgsrådgiver

Fredrikstad

B2B-salgsrådgiver

Fredrikstad

Kundeservicemedarbeider

Fredrikstad

Bedriftslege

Fredrikstad

Miljø- og HMS rådgiver

Norge

Bedriftssykepleiere på reisefot

Østlandet

HMS-rådgiver

Fredrikstad

 


Noen av våre fagområder

Fagarbeider    |     Salg og salgsledelse     |     Markedsføring    |   Kundepleie    |    Produktutvikling    |    Forretningsutvikling 

Se noen av våre ansatte her

 

Send oss en åpen søknad

Vi er alltid interessert i å høre fra potensielle medarbeidere. Send oss en åpen søknad.