Logg inn

Vår historie og hva vi driver med

 

Vi er en landsdekkende totalleverandør innen HMS, HR og BHT. 

Grønn Jobb består av selskapene Grønn Jobb AS (stiftet 2009) og Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste AS (stiftet som Frisk Bedriftshelsetjeneste i 2008), som i dag har ca. 50 ansatte i Østfold.

Sammen jobber vi mot målet om å være en foretrukken og landsdekkende totalleverandør ved å levere systemer for internkontroll og personalledelse, tilby kompetanseheving, rådgivning og ikke minst bedriftshelsetjeneste.

I tillegg har vi også bygget opp rekrutteringsportalen Jyb, og etablert IT-selskapet Lyon Future AS. Med disse forretningsområdene står vi godt rustet for å nå de målsetninger og ambisjoner som er satt for fremtiden.

Med utgangspunkt i kompetanse og kvalitet leverer vi innovative løsninger som forenkler hverdagen til tusenvis av bedrifter overalt. 

Grønn Jobb som arbeidsgiver

Grønn Jobb Events 2

Visjon

Grønn Jobb skal være en naturlig del av bedrifter overalt. Vi skal utfordre markedet med innovative løsninger som forbedrer hverdagen til våre kunder.

Galla

Grønn Jobb vektlegger anerkjennelse av godt arbeid, og arrangerer derfor en årlig galla med bl.a. prisutdelinger, underholdning og presentasjoner for ansatte og bekjente.

Kultur

Grønn Jobb er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger, og jobber derfor med kulturbygging i form av bl.a. sosiale og lærerike samlinger og arrangementer.

Fordeler

Vi vil at alle som jobber i Grønn Jobb skal være friske og raske, så i tillegg til en litt bedre pensjonsordning får alle ansatte også tilbud om gratis treningsmedlemskap på SATS.

Tommy - Kundepsykologi 1-1
  • Utfordre

  • Forbedre

  • Folkelige

Grønn Jobb som arbeidsplass

Grønn Jobb Nytt kontor-1

DV45 – Dikeveien 45

Vi ser frem til å samlokalisere alle våre avdelinger og kolleger i et splitter nytt bygg i slutten av 2019. Våre nye lokaler er på over 1.500 m2 og skal representere våre ambisjoner, visjoner, verdier og kultur. Lokalene vil bære preg av modernitet og lekenhet, samt utfordre det «tradisjonelle kontoret». I disse lokalene skal fremtiden formes, markeder utfordres, produkter og tjenester forbedres og kolleger ha det veldig, veldig bra.

Med oss på reisen har vi plass til mange flere!

Ledige stillinger akkurat nå

HMS-rådgiver-/sykepleier

Fredrikstad

Leder for kunderelasjoner

Fredrikstad

Produkteier

Fredrikstad

Salgsmedarbeider

Fredrikstad

Ser du ikke ditt fagområde? Send en åpen søknad til stillinger@gronnjobb.no

Våre fagområder


Salg og salgsledelse – Kundeservice og administrasjon – Markedsføring – Prosjektledelse – HR-arbeide – IT-utvikling – Fagarbeider (HMS, HR og BHT) – Helsefag mm.