Logg inn
Tilbake til alle jobber

Daglig leder for bedriftshelsetjeneste

Fredrikstad

Kommersielt ansvar og ledelse av kunnskapsmedarbeidere i et teknologi- og kompetansekonsern

Kurs  3- Grønn Jobb


Har du lyst til å bli med på en kjempespennende reise i et lokalt etablert konsern med store ambisjoner? I Grønn Jobb arbeider vi mot målet om å være en foretrukken og landsdekkende totalleverandør ved å levere tjenester og systemer som skal skape en bedre hverdag for våre kunder hvor vårt fokus er på tjenester og programvare innen Helse, Miljø og Sikkerhet, samt HR og bedriftshelsetjeneste.


Da vår nåværende daglig leder for bedriftshelsetjenesten går over i ny rolle for å jobbe mer med forretningsutvikling på konsernnivå, få mer tid til kunderettede aktiviteter og fagansvar, søker vi nå etter en ny leder for Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste.

Dette er en annerledes og unik rolle som leder for en bedriftshelsetjeneste fordi selskapet kan ansees som en avdeling i et større foretak. Roller utenfor bedriftshelsetjenesten utfører sentrale oppgaver som er sentrale for bedriftshelsetjenestens suksess og som leder vil fokuset både være på drift av bedriftshelsetjenesten, men også å oppnå resultater i samarbeid med øvrige enheter i konsernet. 


Ansvar / innhold i rollen:

Du vil få det kommersielle ansvaret for Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste. Dette innebærer forretningsutvikling for å skape vekst, samt effektiv drift for å sikre best mulig lønnsomhet. I tillegg vil en viktig del av rollen være det operative ansvaret for våre 7 helsefaglige rådgivere for å sikre motivasjon og medarbeidertilfredshet, samt at du får det overordnede ansvaret for å rekruttere inn flere rådgivere. Vi har vekstambisjoner.

Rollen er således bred i sitt omfang og mulighetsrommet til å bruke mange sider av deg selv og din kompetanse er stor. Bedriftshelsetjenesten er en viktig, integrert enhet i konsernet. For å lykkes vil du være avhengig av å utnytte og videreutvikle samarbeidet med andre enheter i konsernet, deriblant salgsavdelingen, customer success avdelingen og markedsavdelingen. Selskapet er i stor utvikling og endring, og du får en sentral rolle i den videre utviklingen. 

Stillingen rapporterer til daglig leder i Grønn Jobb konsernet og er en del av ledergruppen i konsernet.


Hva kan du forvente av oss?

Vi er et lokalt selskap med en stolt kultur preget av raske beslutningsveier og mange engasjerte, dyktige medarbeidere som kommer på jobb hver dag fordi de ønsker å bidra til å utgjøre en forskjell.  Vi jobber aktivt for å ivareta gründerkulturen. Dette innebærer mer ansvar for den enkelte og en forventning om at alle i selskapet ikke bare utfører oppgaver, men ønsker å bidra aktivt til å videreutvikle selskapet. Gjennom sosiale arrangementer, egen kantine og kokk, flotte 1.500 m2 nye lokaler, samarbeid og kompetanseutvikling har vi som mål å være en attraktiv arbeidsgiver. Du kan også forvente muligheten til å være med på en spennende reise i et innovativt selskap og deltakelse i et spennende, fartsfylt, uformelt og godt arbeidsmiljø.


Hvem tror vi at du er?

Du evner å lede og motivere kunnskapsmedarbeidere, og er en sterk relasjonsbygger samtidig som du er resultatorientert. Du må ha god forretningsforståelse og gjerne erfaring med å etablere rutiner og prosesser innen salg og drift. Du har en evne til å få med deg andre og har gode samarbeidsegenskaper. Du må trives med både strategisk arbeid, det å gå foran som et eksempel og utforske bestepraksis der vi ikke nødvendigvis har all erfaringen fra før (gjelder salg), og kunne trives med daglige gjøremål som naturlig er en del av rollen som daglig leder.

Vi tror også at for å trives så har du en fleksibel holdning uten fokus på posisjonering for å sikre makt, men heller er teamorientert og kan bidra gjennom å styrke roller og enheter og samtidig åpne opp for ideer og forslag som omhandler enheten du leder. I tillegg må du trives i en gründerpreget, noe mer uformell kultur.


Hvilken formell bakgrunn tror vi at du har?

  • Vi tror du har høyere merkantil utdannelse, men relevant erfaring kan erstatte formell utdannelse. Har du erfaring eller kompetanse innen helse er det positivt, men ikke et krav. Det er dog en forventning om at du vil jobbe aktivt for å tilegne deg helsefaglig kompetanse på et nivå som påkreves for rollen.
  • Du har erfaring med forretningsutvikling hvorpå spesielt til B2B salg og utvikling av prosesser er positivt.
  • Du har erfaring med å lede kunnskapsmedarbeidere.
  • Du har meget god i norsk, både muntlig og skriftlig (krav).

Vi er usikre på hvilken stilling du har i dag. Kanskje er du daglig leder idag? Kanskje har du vært både selger, salgsleder og/eller personalleder?  Kanskje har du erfaring som forretningsutvikler og/eller leder fra et konsulentselskap, rådgivermiljø eller IT-selskap? Eller er du en innovativ leder innen helsesektoren med forretningssans? 


Har du lyst til å bli med på reisen?

Send oss din CV og søknad hvor du forteller oss hvorfor du mener at du er rett for rollen.

Evt. spørsmål kan rettes til Thomas Schibbye, vår rekrutteringspartner i Glasspaper Recruitment på telefon 410 43 853. Din henvendelse holdes konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Grønn Jobb som arbeidsgiver

 

Grønn Jobb AS og Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste er en landsdekkende totalleverandør av tjenester innen HMS, HR og BHT. 

På Grønn Jobb vil du jobbe med erfarne selgere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere, fagpersoner, legepersonell og kreative sjeler, som sammen samarbeider for å tilby de beste løsningene for HMS, personal og ledelse for norsk næringsliv.

Klikk her for å se mer om hvordan det er å jobbe på Grønn Jobb

Interessert? Søk nå!