Telefon ikon  69 79 11 30      Vertical Divider Dark      Mail ikon  Kontakt oss      Vertical Divider Dark         Logg inn knapp GJ - hvit 1

Tilbake til alle jobber

Salgsrådgiver

Fredrikstad

Frist: Løpende

 

Lyst til å jobbe som B2B-selger i et lokalt, digitalt og fremoverlent selskap?

201016_stockfoto_salg-4_salgsrådgiver_godt arbeidsmiljø

Har du lyst til å bli med på en kjempespennende reise i et lokalt selskap med store ambisjoner? I Grønn Jobb arbeider vi mot målet om å være en foretrukken og landsdekkende totalleverandør ved å levere tjenester og systemer som skal skape en bedre hverdag for våre kunder. Vårt hovedfokus er på tjenester og programvare innen Helse, Miljø og Sikkerhet, samt HR og bedriftshelsetjeneste.

200903_stockfoto_drone_fasade_soloppgang-1_grønn jobb_branding

Til vår Salgsenhet som i dag har 13 salgsrådgivere søker vi nå etter flere kollegaer. Våre salgsrådgivere har opparbeidet seg solid kompetanse innen salg i tillegg til fagkompetanse rundt områdene vi leverer. Våre kunder er mindre og mellomstore virksomheter over hele landet, og derfor skjer salget i dag hovedsakelig per telefon.

Som salgsrådgiver hos oss vil du:

201016_stockfoto_salg-15

  • Kontakte bedrifter over hele Norge, basert «cold calling»
  • Kontakte bedrifter vi gjennom vårt markedsarbeid opparbeider til salgskvalifiserte leads.
  • Drive salgsprosessen frem til det blir en avtale, samt samarbeide godt med vår egen enhet for Customer Success, bl.a. for «handover» av kunder som inngår avtale med oss.
  • Være med på kontinuerlig salgsutvikling, både gjennom individuelle- og felles programmer.
  • Få kunnskap innenfor alle forretningsområder vi jobber i og vil gå inn i fremtiden.

Etter hvert som bedriften vokser og vi utvikler nye produkter og tjenester vil også nye veier åpnes internt.

 

Hva kan du forvente av oss:

201016_stockfoto_salg-7_salgsrådgiver_godt arbeidsmiljø_statistikk

Vi er et lokalt selskap med en stolt, uformell kultur preget av mange engasjerte, dyktige medarbeidere som kommer på jobb hver dag fordi de ønsker å bidra til å utgjøre en forskjell og utvikle Grønn Jobb til å lykkes. Videre vil du kunne forvente å representere løsninger og tjenester i bedriftsmarkedet som kundene rapporterer at de er fornøyde med.

201005_stockfoto_bht_utviklere_kantine 8

Du kan også forvente en god onboardingsprosess hvor målet er at du utvikles til å håndtere kunder på egenhånd, samt at vi kan tilby konkurransedyktige betingelser.  Gjennom sosiale arrangementer, egen kantine og kokk, flotte 1.500 m2 nye lokaler, samarbeid og kompetanseutvikling har vi som mål å være en attraktiv arbeidsgiver. Du kan også forvente muligheten til å være med på en reise i et innovativt selskap og deltakelse i et spennende, fartsfylt og godt arbeidsmiljø.

Alle salgsrådgivere i Grønn Jobb vil også delta på vårt eget skreddersydde Sales Academy.


 

Arbeidstid

  • 08:00 - 16:00


Hvem ser vi etter?

201016_stockfoto_salg-11_salgsrådgiver_godt arbeidsmiljø

Du må trives på telefon og være en uredd type. Du kjennetegnes trolig av ditt konkurranseinstinkt og evne til å overbevise andre. Vi tror også du har høy selvtillit og takler et nei på telefon, hvilket betyr at du garantert har en positiv holdning. Videre må du ha evne og lyst til å lære ny teknologi og tilegne deg kunnskap om fagområdene vi jobber innen. Du vil selvsagt få opplæring av oss, men vi forventer også at du tar initiativ til ytterligere læring selv.

Vi er åpne for at talenter kan komme fra mange yrkesgrupper. Spesielt er det interessant å høre fra deg som har B2B salgserfaring per telefon som kan vise til gode resultater og evne til å stå i jobben over tid, men vi understreker at dette ikke er et absolutt krav.

201016_stockfoto_salg-14_salgsrådgiver_godt arbeidsmiljø

Har du jobbet med tradisjonelt telefonsalg mot privatmarkedet og tror stillingen er lik så tar du feil. Vi bruker også telefon som verktøy, men våre samtaler handler ikke om en pitch og det å snakke mest mulig. Vi er derimot løsningsselgere som selger mer komplekse produkter og tjenester. Vi kan derimot være et karrieresteg videre om vi er en match for hverandre. Hos oss kan du både begynne din salgskarriere og videreutvikle din salgskarriere innen spennende fagområder.

Vi vil understreke at vi er overbevist om at personlighet og potensial er det viktigste for å lykkes i rollen så vårt motto er «hire for attitude and passion, train for skills». Derimot må du kunne kommunisere flytende på norsk, muntlig og skriftlig for å være aktuell.

 

Spørsmål eller interesse?

201016_stockfoto_salg-1

Send oss din CV og søknad hvor du forteller oss hvorfor du mener at du er rett for rollen.

Evt. spørsmål kan rettes til Salgssjef, Tore Bjørn Johnsen på tb@gronnjobb.no eller 977 15 171

 

Grønn Jobb som arbeidsgiver

 

Grønn Jobb AS og Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste er en landsdekkende totalleverandør av tjenester innen HMS, HR og BHT. 

På Grønn Jobb vil du jobbe med erfarne selgere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere, fagpersoner, legepersonell og kreative sjeler, som sammen samarbeider for å tilby de beste løsningene for HMS, personal og ledelse for norsk næringsliv.

 

Klikk her for å se mer om hvordan det er å jobbe på Grønn Jobb

Interessert? Søk her!