Logg inn

Er du lederen for vårt kundekoordineringsteam?

Ta en sentral rolle i et innovativt selskap, med gode lønnsbetingelser og ordnede forhold.

SØK HER

Bli leder for vårt kundekoordineringsteam


Har du god kunnskap og erfaring med å føre dialog med kunder over telefon?

Har du en evne for operasjonell ledelse, hvor mennesker, prosesser og systemer fungerer godt sammen?

Da kan dette være noe for deg!

Grønn Jobb AS og våre datterselskaper er i vekst og har behov for å forsterke vårt kundekoordineringsteam med en dyktig teamleder! Vårt kundekoordineringsteam består i dag av fem personer, og du vil ha direkte ansvar for daglig performance, kvalitet og kundetilfredshet. Du vil ha ansvar for å forbedre prosesser, rutiner og systemer – og ta tak der det trengs, når det trengs.

Vi tilbyr en mulighet til å være med på en spennende reise i et innovativt selskap, med gode lønnsbetingelser og ordnede forhold. Grønn Jobb er et rasktvoksende og innovativt selskap som utvikler kurs, systemer og apper som forenkler hverdagen til norske bedrifter innen HMS og HR. I tillegg er vi en landsdekkende bedriftshelsetjeneste som daglig bistår bedrifter.

Hvor

Dikeveien 41, 1661 Rolvsøy

Frist

Senest 10. november 2018

Lønn

Avtales (konkurransedyktig)

På jobb


På Grønn Jobb vil du jobbe med over 40 andre medarbeidere, og alt fra kundebehandlere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere, fagpersoner og kreative sjeler.

Sammen samarbeider vi i et spennende og fartsfylt arbeidsmiljø for å tilby de beste løsningene for HMS, HR og BHT for norske bedrifter, og følge opp våre tusenvis av kunder.

Etter jobb


Vi tilbyr en spennende og fargerik bedriftskultur med en ledelse som verdsetter din innsats. 
Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med ordnede forhold som gir trygghet og arbeidsglede.

Vi arrangerer ofte sosiale aktiviteter både på og utenfor jobben. Grønn Jobb gir også gratis treningstilbud til alle ansatte, og er i tillegg stolt sponsor av blant annet lokal idrett. 

Interessert? Søk nå!

Spørsmål? Kontakt Dan Mario Røian, Daglig leder: 45 15 11 11 – dmr@gronnjobb.no