DIGITALT KURS
Stillaskurs.
Skillestrek

Forskrift om utførelse av arbeid §17 - 01.01.2016 stiller krav til teori og praksis, det skal utføres av kvalifisert person, og skal være dokumentert.


Klokka bank  4+ timer
      Vertical Divider Dark      språk bank  Norsk 
     Vertical Divider Dark       Mørk play  Digitalt kurs

Om kurset


min bruker bank icon mørk 2  Innhold

Forskrift om utførelse av arbeid §17 - 01.01.2016 stiller krav til teori og praksis, det skal utføres av kvalifisert person, og skal være dokumentert. Kvalifisert person er stillasleverandør eller en som har gjennomgått den pålagte teorien og praksisen.

 

Bank og mørk check verifisert  Kursbevis

Når kurset er gjennomført vil deltager få utstedt Kursbevis på at deltageren har gjennomført 7,5 teori i sikkerhetsbestemmelser. De resterende 7,5 timene teoretisk opplæring (ved stillashøyde 5-9 m), som omhandler bruk av eget stillassystem, utføres av egen bedrift.

Dette kan gjøres på to måter:

Bedriften selv gir opplæring i eget stillassystem.

Leverandør gir opplæring i innkjøpt stillassystem.

Den praktiske opplæringen på 15 timer legges til egen bedrift under tilsyn av "kvalifisert person". "Kvalifisert person" er den som har opplæring i den aktuelle høydeklassen eller høyere klasse. + den praktiske opplæringen på eget stillas. Når dette er gjennomført er personen å anse som kvalifisert person, og kan bygge stillas opp til 9 meter.

 

Mørk play  Digitalt kurs

Du vil få en link til kurssiden, slik at du enkelt kan gjennomføre det interaktive kurset via egen PC, laptop, nettbrett eller smarttelefon.


kr4.500
 
eks. mva.

kr0  for kunder av FagbankInkluderer

Bank check  Kursbevis

Bank check  Kursmateriell

Bank check  Opptak

Hva du lærer om

  • HMS-aspekter ved bygging og bruk av stillas.

  • Bygging av rammestillas med avstander til vegg, generell beregning av antall veggfester, vind avstivning, generelle spirebelastninger med beregning av fotplatens størrelse, skråstag, verneutstyr, sikringstiltak og skilting.

  • Adkomstveier og rømningsveier.

  • Muligheter for utkraging på utside eller innside for å komme rundt raftekasse, veranda, vindskyer, og sikre takarbeider.

  • Bestillerkompetanse for å bestille rett utstyr til rett jobb.

  • Kontroll av stillas.

  • Gjennomgang av KS system med utregninger, rutiner og sjekklister utarbeidet av byggmesterforbundet.

  • Sikring i beferdet område.

 Møt kursholderen

Oddbjørn original - stort - sentrert

Oddbjørn Hasle-Finstad

Sertifisert kursholder og HMS-rådgiver i Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste

Oddbjørn er en allsidig rådgiver med bred bakgrunn. Derfor kan Oddbjørn hjelpe våre kunder med det aller meste. Han er sertifisert kursholder innen stillas og fallsikring. Han er også utdannet fysioterapeut. I tillegg har han studert yrkeshygieniske faktorer på NTNU. Blant annet fysiske og biologiske arbeidsmiljøfaktorer.