Søk      Vertical Divider Dark     Kontakt oss      Vertical Divider Dark     69 79 11 30     Vertical Divider Dark     Logg inn   Logg inn

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn-sertifisering

 

Gjør bedriften din både bærekraftig og lønnsom

Vi kommer ikke utenom – bærekraft har kommet for å bli. Samfunnet, Kundene, leverandørene og samarbeidspartnerne dine er opptatt av det. Undersøkelser har faktisk vist at 75% foretrekker å kjøpe produkter og tjenester fra miljøsertifiserte bedrifter. I tillegg, for å være en attraktiv leverandør eller samarbeidspartner bør du også kunne dokumentere miljøarbeidet ditt. Det holder ikke bare å si at du tar miljøansvar – du må vise det. Emiljøfyrtårn sertifisering kan hjelpe deg med nettopp dette. Bærekraft er både gøy og lønnsomt! 

 

Hva er miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifiseringsløsning for bedrifter som ønsker å vise sitt samfunnsansvar og drive mer lønnsomt gjennom bærekraftig fokus. Sertifiseringen er godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser og er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp. Å være miljøfyrtårnsertifisert krever at bedriften oppfyller kriteriene for sin bransje og gjennomfører tiltak for mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

 

Hvordan bli miljøfyrtårn sertifisert?

Å bli miljøfyrtårn er ofte første steg i en mer bærekraftig retning. Starter du et sertifiseringsløp vil bærekraftinnsatsen bli mer konkret gjennom å implementere en systematisk arbeidsmetodikk.

 

Sertifiseringen tar utgangspunkt i noen bransjetilpassede kriterier du må tilfredsstille. Sammen med din miljøfyrtårnkonsulent finner dere hvilke kriterier dere skal sertifiseres etter. Deretter skal det gjennomføres en miljøkartlegging og utarbeides en årlig klima- og miljørapport. Dette danner grunnlaget for det videre miljøarbeidet i bedriften. Å være miljøfyrtårn sertifisert innebærer at du kontinuerlig må jobbe for å oppnå forbedringer rettet mot både arbeidsmiljø og påvirkning ytre miljø. Dette vil bidra til å gjøre bedriften både bærekraftig og lønnsom.

 

Vi hjelper deg med å bli miljøfyrtårn sertifisert 

Miljøfyrtårn - logo med gj

Grønn Jobb har godkjente miljøfyrtårnkonsulenter og kan guide deg gjennom prosessen og hjelpe din bedrift til å bli Miljøfyrtårn sertifisert . Ved å benytte oss sikrer du at arbeidet blir gjennomført med god kvalitet og sikker fremdrift. Arbeidet omfatter utarbeidelse av miljøkartlegging, samt bistand til å levere en fullverdig klima- og miljørapport – slik at din bedrift samsvarer med kravene fastsatt av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn® er et konkurransefortrinn – som både sparer miljøet, gir bedriften et godt omdømme og i mange tilfeller også bidrar til å bedre økonomien i foretaket.


Ta kontakt for mer info og et tilpasset tilbud.

Ta kontakt med oss og nevn eventuelle spørsmål og/eller tjenester du ønsker bistand for, så kommer vi tilbake til deg med svar og et tilpasset tilbud. 

Få tilbud på bedriftshelsetjeneste

Få bistanden og hjelpen du trenger gjennom Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste.

Få uforpliktende tilbud
Mail ikon.svg
Send oss en mail

post@gronnjobb.no

Telefon ikon.svg
Ring oss

+47 69 79 11 30