Logg inn

Vår historie og hva vi driver med

 

Vi er en landsdekkende totalleverandør av tjenester innen HMS, HR og BHT.

Grønn Jobb består av selskapene Grønn Jobb AS (stiftet 2009) og Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste AS (stiftet som Frisk Bedriftshelsetjeneste i 2008), som i dag til sammen har over 50 ansatte med kontor i Fredrikstad (Rolvsøy).

Sammen jobber vi mot målet om å være en foretrukken og landsdekkende totalleverandør ved å levere systemer for internkontroll og personalledelse, tilby kompetanseheving, rådgivning og ikke minst bedriftshelsetjeneste.

Med utgangspunkt i kompetanse og kvalitet leverer vi innovative løsninger som forenkler hverdagen til bedrifter overalt. På denne måten skal vi være en naturlig del av din bedrift.

Vi har hatt over 15.000 bedriftskunder fordelt over hele Norge. Se kartet nedenfor for visualisering av mengden kunder fordelt på områder i Norge.

Norgeskart - Grønn Jobb Kunder

Grønn Jobb som selskap

Grønn Jobb Events 2

Samlokalisert

Grønn Jobb har samlokalisert alle sine avdelinger til ett kontor i Fredrikstad. Våre nye lokaler er på over 1.500 m2 og representerer våre ambisjoner, visjoner, verdier og kultur.

Grønn Jobb Galla

Grønn Jobb vektlegger anerkjennelse av godt arbeid, og arrangerer derfor en årlig galla med blant annet prisutdelinger, underholdning og presentasjoner for ansatte og bekjente.

Sponsor av lokalidrett

Grønn Jobb ønsker å støtte lokalidretten, og som hovedsponsor av Bærum Kvinner og gullsponsor av Halden Topphåndball er Grønn Jobb med på sponsorarrangementer og inkluderer seg i viktige begivenheter. 

Kulturbygging

Grønn Jobb er opptatt av å opprettholde et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger, og jobber derfor med kulturbygging i form av sosiale og lærerike samlinger og arrangementer.

Få med deg våre tips og nyheter

Bli oppdatert på HMS og Ledelse ved å følge vår blogg.

Les vår Blogg

Karriere i Grønn Jobb

Kurs  3- Grønn Jobb-1

Hvorfor jobbe i Grønn Jobb?

På Grønn Jobb vil du jobbe med erfarne selgere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere og kreative sjeler, som sammen samarbeider for å tilby de beste løsningene for HMS, personal og ledelse for norsk næringsliv. Hos Grønn Jobb får alle ta del av suksessen. Dette er selve nøkkelen til bedriftens fremgang.

Se karrieremuligheter i Grønn Jobb

Her er noen av våre kunder som vi har jobbet med i løpet av årene som har gått:
Kunde av Grønn Jobb - Europcar

Europcar

Kunde av Grønn Jobb - Finn

FINN

Kunde av Grønn Jobb - The Pitch

The Pitch

Kunde av Grønn Jobb - Vlantana

Vlantana

Kunde av Grønn Jobb - Wayne's Coffee

Wayne's Coffee

Kunde av Grønn Jobb - Apsis

Apsis

Kunde av Grønn Jobb - Ernst & Young

Ernst & Young

Kunde av Grønn Jobb - SparMax

SparMax

Få nyheter og tips om HMS og ledelse.

Få en oppdatering om våre nye artikler, videoer og ressurser.