Logg inn

 

 

 

 

 

 

 

Vår historie og hva vi driver med.

Selskapene Grønn Jobb og Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste ble stiftet for over 10 år siden. I dag er vi ca. 50 ansatte, bestående av erfarne selgere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere, fagpersoner, legepersonell og kreative sjeler, som sammen jobber mot målet om å være en foretrukken og landsdekkende totalleverandør innen HMS, HR og BHT.

 

Grønn Jobb som selskap

Grønn Jobb Events 2

Nye kontorer på Dikeveien

Grønn Jobb har samlokalisert alle sine avdelinger til ett kontor på Dikeveien i Fredrikstad. Her finner du våre ansatte fra bedriftshelsetjenesten, alle våre konsulenter og serviceavdelingen.

Grønn Jobb Galla

Grønn Jobb vektlegger anerkjennelse av godt arbeid, og arrangerer derfor en årlig galla med blant annet prisutdelinger, underholdning og presentasjoner for ansatte og bekjente.

Sponsor av lokalidrett

Grønn Jobb ønsker å støtte lokalidretten, og som hovedsponsor av Bærum Kvinner og gullsponsor av Halden Topphåndball er Grønn Jobb med på sponsorarrangementer og inkluderer seg i viktige begivenheter. 

Kulturbygging

Grønn Jobb er opptatt av å opprettholde et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger, og jobber derfor med kulturbygging i form av sosiale og lærerike samlinger og arrangementer.

Få med deg våre tips og nyheter

Bli oppdatert på HMS og Ledelse ved å følge vår blogg.

Les vår Blogg

Karriere i Grønn Jobb

Kurs  3- Grønn Jobb

Hvorfor jobbe i Grønn Jobb?

På Grønn Jobb vil du jobbe med erfarne selgere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere og kreative sjeler, som sammen samarbeider for å tilby de beste løsningene for HMS, personal og ledelse for norsk næringsliv. Hos Grønn Jobb får alle ta del av suksessen. Dette er selve nøkkelen til bedriftens fremgang.

Se karrieremuligheter i Grønn Jobb

Få nyheter og tips om HMS og ledelse.

Få en oppdatering om våre nye artikler, videoer og ressurser.

Mail ikon.svg
Send oss en mail

post@gronnjobb.no

Telefon ikon.svg
Ring oss

+47 69 79 11 30

Pil grønn

Bruk vårt kontaktskjema

Kontakt oss