Logg inn

Vår historie og hva vi driver med

 

Grønn Jobb ble etablert i 2009 som en kursleverandør av HMS-kurs. I dag er Grønn Jobb en leverandør av nettbaserte og app-baserte styrings- og kvalitetssystemer, HMS- og IK Mat systemer, styringsverktøy for personal og ledelse, samt veiledning og konsulenttjenester i forbindelse med dette.

Frisk Bedriftshelsetjeneste ble etablert i 2008 og er totalleverandør av HMS-tjenester. Vi holder til i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Bergen og har flere samarbeidspartnere rundt om i landet vårt som gjør at vi leverer tjenester til hele landet.

Vårt mål er å løse konkrete utfordringer for bedriftsledere på disse områdene, slik at de kan konsentrere seg om sin egen kjernevirksomhet. Vi ønsker å være en del av bedriftens hverdag som forenkler arbeid i områdene HMS og Ledelse.

Grønn Jobb som selskap

Grønn Jobb Aktiviteter 2018 2.png

Samlokalisering

Grønn Jobb har som mål ila. 2019 å samlokalisere alle sine avdelinger til ett kontor i Fredrikstad. Det er i dag kontorer for marked i Halden, bedriftshelsetjeneste i Fredrikstad og salg i Sarpsborg.

Grønn Jobb Galla

Grønn Jobb vektlegger anerkjennelse av godt arbeid, og arrangerer derfor en årlig galla med blant annet prisutdelinger, underholdning og presentasjoner for ansatte og bekjente.

Sponsor av lokalidrett

Grønn Jobb ønsker å støtte lokalidretten, og som hovedsponsor av Bærum Kvinner og gullsponsor av Halden Topphåndball er Grønn Jobb med på sponsorarrangementer og inkluderer seg i viktige begivenheter. 

Kulturbygging

Grønn Jobb er opptatt av å opprettholde et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger, og jobber derfor med kulturbygging i form av sosiale og lærerike samlinger og arrangementer.

Få med deg våre tips og nyheter

Bli oppdatert på HMS og Ledelse ved å følge vår blogg.

Les vår Blogg

Karriere i Grønn Jobb

Bilde av ansatte i Grønn Jobb

Hvorfor jobbe i Grønn Jobb?

På Grønn Jobb vil du jobbe med erfarne selgere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere og kreative sjeler, som sammen samarbeider for å tilby de beste løsningene for HMS, personal og ledelse for norsk næringsliv. Hos Grønn Jobb får alle ta del av suksessen. Dette er selve nøkkelen til bedriftens fremgang.

Se karrieremuligheter i Grønn Jobb

Her er noen av våre kunder som vi har jobbet med i løpet av årene som har gått:
Kunde av Grønn Jobb - Europcar

Europcar

Kunde av Grønn Jobb - Finn

FINN

Kunde av Grønn Jobb - The Pitch

The Pitch

Kunde av Grønn Jobb - Vlantana

Vlantana

Kunde av Grønn Jobb - Wayne's Coffee

Wayne's Coffee

Kunde av Grønn Jobb - Apsis

Apsis

Kunde av Grønn Jobb - Ernst & Young

Ernst & Young

Kunde av Grønn Jobb - SparMax

SparMax

Få nyheter og tips om HMS og ledelse.

Få en oppdatering om våre nye blogginnlegg.