Vår historie og hva vi driver med.

 

Selskapet Grønn Jobb ble stiftet for over 10 år siden. Vi leverer våre løsninger, tjenester og bedriftshelsetjeneste til små og mellomstore bedrifter over hele Norge.

 

Ansatte i Grønn Jobb


I dag er vi ca. 50 ansatte, bestående av erfarne fagpersoner, legepersonell, salgsrådgivere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere og kreative sjeler – som sammen jobber mot målet om å hjelpe små og mellomstore bedrifter med alt rundt HMS og arbeidsmiljø.

Møt våre ansatte


Dette gjør vi ved å utvikle og levere nettbaserte systemer og applikasjoner, dele erfaringer og ressurser, og ikke minst tilby kurs og bedriftshelsetjeneste, til det norske bedriftsmarkedet.

Kurs på desktop


Vårt mål er å levere produkter, tjenester og innhold som gjør arbeid innen HMS og arbeidsmiljø mer forståelig, personlig og praktisk.

Helsekontroll Grønn Jobb


Vi ønsker å gjøre HMS og arbeidsmiljø forståelig for alle våre kunder – for både ledere og ansatte. Derfor produserer vi faglige og praktiske webinarer, ressurser og innhold.

Grønn Jobb Webinar om ergonomi


Våre fagpersoner kan bistå med blant annet helseundersøkelser, miljøfyrtårn-sertifisering, bedriftsinterne kurs, ergonomisk veiledning og forebygging og behandling av helserelaterte plager – over hele landet.

Møt våre ansatte

 

Grønn Jobb er også en miljøfyrtårnsertifisert bedrift – les mer om dette her.

Miljøfyrtårn Grønn Jobb

 

 

Norgeskart - Grønn Jobb - 2020

Karriere i Grønn Jobb

Grønn Jobb lunsj

På Grønn Jobb vil du jobbe med erfarne selgere, utviklere, designere, markedsførere, forretningsutviklere, fagpersoner, legepersonell og kreative sjeler ,som sammen samarbeider for å tilby de beste løsningene for HMS, personal og ledelse for norsk næringsliv. Hos Grønn Jobb får alle ta del av suksessen. Dette er selve nøkkelen til bedriftens fremgang.

Se karrieremuligheter i Grønn Jobb

Få med deg våre tips og nyheter

Bli oppdatert på HMS og Ledelse ved å følge vår blogg.

Se mer på bloggen
Mail ikon.svg
Send oss en mail

post@gronnjobb.no

Telefon ikon.svg
Ring oss

+47 69 79 11 30