Søk      Vertical Divider Dark     Kontakt oss      Vertical Divider Dark     69 79 11 30     Vertical Divider Dark     Logg inn   Logg inn

Treningsrom - Grønn Jobb

Trening i bedrift

 

”Arbeidsgiver skal i tilknytning til det systematiske helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet, vurdere tiltak for å fremme fysisk aktivitet blant arbeidstakerne.”

 I løpet av livet vil 80% av den voksne befolkningen oppleve plager relatert til muskel- og skjelettsystemet. De estimerte kostnadene, direkte og indirekte, er anslått til 40-50 milliarder kroner i året for samfunnet. Det er mange årsaker til at vi utvikler plager i muskel- og skjelettsystemet, uansett er det felles enighet om at det er lettere å forebygge enn å behandle. En studie som undersøkte relasjonen mellom fysisk aktivitet og sykefravær konkluderte med at 30 minutters trening i uken med høy intensitet reduserte forekomsten av muskel- og skjelettplager med 30%(!) 

Vi i Grønn Jobb BHT hjelper deg gjerne med å engasjere dine ansatte i trening på din bedrift. Dette kan for eksempel være en ideell start på dagen, og 30 minutter er nok. Vi har fysioterapeuter med trener og instruktørbakgrunn som er klare til å ta jobben!

Gevinsten kommer også i form av mer overskudd, velvære og bedre helse. Dere vil merke at humøret stiger, arbeidskapasiteten øker og sykefraværet synker. Dette er en vinn-vinn-situasjon og en lønnsom investering for bedriften og de ansatte.

Ta kontakt for et tilpasset tilbud.

Ta kontakt med oss og nevn eventuelle spørsmål og/eller tjenester du ønsker bistand for, så kommer vi tilbake til deg med svar og et tilpasset tilbud. 

Få tilbud på bedriftshelsetjeneste

Få bistanden og hjelpen du trenger gjennom Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste.

Få uforpliktende tilbud
Mail ikon.svg
Send oss en mail

post@gronnjobb.no

Telefon ikon.svg
Ring oss

+47 69 79 11 30